Material de reforç 8 de maig

Bon dia nins i nines!



Com estau? Esper que hagueu passat una bona setmana!

Avui, com cada divendres, vos deix una nova entrada amb material de reforç perquè pogueu anar repassant un poquet. Avui trobareu activitats de català i matemàtiques.

CATALÀ

Activitat 1. Forma oracions. Aquesta activitat és autocorrectiva. Es tracta d'unir els sintagmes per formar oracions amb sentit. Quan hagueu acabat l'activitat, heu de clicar a la "V" (adalt a la dreta) i vos dirà quines són correctes i quines no.

Activitat 2. Qui parla amb qui? Heu de llegir bé el que diuen els personatges de cada una de les vinyetes i aparellar-les. Veureu que totes les vinyetes tenen un nombre. Podeu fer l'activitat al vostre quadern i posar  junts els nombres de les vinyetes que van juntes, per exemple: 1 - 9.

Activitat 3. Comprensió lectora. Podeu contestar les preguntes al vostre quadern.

MATEMÀTIQUES

Activitat 1. Activitat autocorrectiva de càlcul mental. Heu de clicar a "cinquè" i triau si voleu fer sumes, restes, multiplicacions o divisions.

Activitat 2. Problemes de càlcul mental. Heu d'escoltar l'àudio i anar anotant les respostes al vostre quadern. Quan hagueu acabat, a la dreta trobareu les solucions. 

Activitat 3. Aquí teniu uns quants enigmes matemàtics on haureu de pensar un poquet per resoldre'ls. En acabar-los em podeu enviar les respostes per correu i vos diré si estan bé o esperar a divendres que ve que posaré les solucions.

Com ja sabeu, si teniu dubtes o em voleu enviar qualque feineta feta, el meu correu és: amunarcl@gmail.com Jo estic encantada de rebrer-les!

Què passeu molt bon cap de setmana! Ànims!!

Comentaris

  1. no e entes sactivitat 3 muexplica calcu per fevor

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mohammed. Som sa mestra Antònia. Quina activitat 3 no has entès? La de català o la de matemàtiques?

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. A sa activitat 2 de matemátiques, sa lletra r no tendria que ser 40? Perqué si cada persona te 5 dits a cada ma i 5 dits a cada peu. Tenim dos mans i dos peus, són 20 dits. No? Y a les respostes posa que es 20,peró sí, són 20 peró com són dues persones són 40 dits. O son 20? 🤷‍♀️🤯

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Margarita! Perdó, no havia vist el teu comentari. Tens raó, es veu que aquí només tenen en compte els dits de les mans (no compten els dels peus), però com que l'anunciat no está clar, está bé com tu ho dius. Si teniu en compte els de les mans i peus són 40. Si només comptau el de les mans, són 20.

      Elimina
    2. Som sa mestra Antònia, que veig que no surt el meu nom!

      Elimina
  4. Margarita,la activitat 2 de matemátiques es com dius cada persona té 20 dits

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada