Material de reforç 22 de maig

Bon dia nins i nines! Com estau?


Primer de tot vull donar-vos les gràcies pels correus que m'enviau amb les feinetes fetes. Estic molt contenta de veure tot el que anau fent!

Abans de començar amb les propostes per avui, vos deix les solucions de les activitats de la setmana passada. Ja sabeu que si teniu dubtes, em podeu escriure al meu correu: amunarcl@gmail.com

Solucions:


Aquí teniu les propostes d'avui:

CATALÀ

Activitat 1. Comprensió lectora "Ratolí de camp, ratolí de ciutat". Podeu contestar al quadern. 


MATEMÀTIQUES

Activitat 1. Jocs de raonament lògic. Aquí trobareu una sèrie de jocs de raonament. N'hi ha molts, podeu triar els que més vos agradin. Si l'enllaç us dóna problemes (necessitau tenir el connector Adobe Flash Player instal·lat) aquí en teniu uns quants en format PDF.

Activitat 2. Problemes. És una activitat autocorrectiva, podeu elegir vosaltres si voleu fer problemes de sumes, restes, multiplicacions, divisions o "de tot un poc" i també podeu triar nivell de dificultat. Podeu practicar tantes vegades com volgueu, les feis al quadern i posau la solució a la pàgina i sabreu si ho heu fet bé. 

Activitat 3.  Activitats en format PDF per fer operacions, descomposició de nombres, escriptura, etc.


CASTELLANO
Avui, de castellà, vos propòs dos jocs:

Activitat 1. Joc "Escape game" on haureu de completar un total 4 reptes per descobrir un missatge ocult. Esper que vos agradi!

Activitat 2. Ahorcado. Podeu elegir la categoria que més us agradi.


Què passeu molt bon cap de setmana!!


Comentaris