Material de reforç 15 de maig

Bon dia nins i nines!

Ja torna a ser divendres, així que aquí teniu l'entrada amb material de reforç. Com que la setmana passada vareu tenir activitats només de català, avui en trobareu de castellà. També, com sempre, en trobareu de matemàtiques.


CASTELLÀ

Activitat 1. Comprensión lectora: "Concurso de construcción y vuelo de aviones de papel". Teniu un apartat de "preguntes" i un altre de "preguntes per pensar un poc més". Podeu contestar-les totes o només una de les dues pàgines.

Activitat 2. Descifra los mensajes. Activitat autocorrectiva.

Si teniu problemes per poder accedir a aquesta pàgina web (necessitau tenir un connector descarregat), aquí teniu els missatges a desxifrar en format PDF.

Activitat 3. Comprensió lectora amb cronòmetre. A veure si aconsegueixes fer-la correctament!


MATEMÀTIQUES


Aquí trobareu les solucions als enigmes matemàtiques que vaig penjar a l'entrada de la setmana passada (8 de maig).

Activitat 1. Problemes autocorrectius. En acabar clicau a "terminado" i "comprobar mis respuestas" i sabreu si ho heu fet bé. Si les feis al quadern, les me podeu enviar per correu i les vos corregiré.

Si teniu problemes per accedir a la pàgina web, aquí teniu els mateixos problemes en format PDF.

Activitat 2. Sumes, restes, multiplicacions i divisions autocorrectives.

Si voleu fer més operacions de les que podeu fer amb aquesta pàgina, vos deix una pàgina (la mateixa que vos vaig deixar a la primera entrada de reforç) on en podreu fer tantes com volgueu. Clicau AQUÍ

Activitat 3. Continua la sèrie.


Com sempre, si em voleu enviar les comprensions de castellà o els problemes de matemàtiques (si les feis al quadern) perquè les vos corregesqui, aquest és el meu correu: amunarcl@gmail.com

Què passeu molt bon cap de setmana!!

Comentaris

  1. castellano activitat 2 dice, que si descargo puedo dañar el equipo. NO DESCARGO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mireia! Som n'Antònia. Això és que necessites descarregar-te un connector que no deus tenir. No te preocupis, vos he deixat l'activitat també en PDF perquè vos sigui més fàcil. Dilluns tendreu les solucions al blog.

      Elimina
  2. Yo lo puedo descargarlo pero me dice que no se puede abrir este archivo. 😬

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Margarita! Com li he dit a na Mireia necessitau un connector que no teniu instal·lat. No hi ha cap problema, he afegit l'activitat en format PDF perquè així tots hi pogueu accedir sense problema.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada