Dimecres 6: english, plàstica

Bon dia a tots!! Avui teniu feines d´english i plàstica. Després ens veurem a les videocridades. Ànims!!


ENGLISH







PLÀSTICA

Folidoscopi

Avui farem un folidoscopi!. Ah, pero no sabeu que és ? Idò...i si vos parl de dibuixos animats? Perquè d'això es tracta, de fer dibuixos animats amb paper i llapis.
I no us assusteu, ho farem de forma senzilla, pas a pas. 

Primer de tot necessitarem 6 fulls en blanc que posarem un damunt s'altre, i després doblegarem exactament per la meitat. Acte seguit tallam els 6 fols per la marca de la meitat i aconseguirem 2 parts de 6 fulls cada una:


 
















Tot seguit doblegam cada part i les juntam en forma de llibret:



Agafam un tap de plàstic gros i rodó de qualsevol envàs de plàstic que tenguem a mà o bé un compàs i feim un cercle pàgina si, pàgina no, començant pel principi.
El cercle el farem sempre a la mateixa altura i aferrat a la part externa del llibret, com a les fotos:




Llavors el cercle serà una cara a la que dibuixarem ulls senzills i una boca començant per la darrera pàgina que serà la primera de l'animació que volguem fer i anirem pujant i dibuixant el moviment que volem que faci la cara, pas a pas. Jo propós, per exemple, que la cara estigui trista però que a mesura que a cada dibuix li creixen els cabells, amb els ulls vagi mirant cap a dalt cada vegada més i que la seva boca es torni somrient:







Vosaltres ho podeu fer de forma diferent, si voleu, i afegir les combinacions que volgueu i fins i tot afegir elements (per exemple fer-li un nas i que li vagi caiguent moc, o afegir una mosca o una abella que el piqui...)

Finalment passau les pàgines des de la darrera, la que heu dibuixat primer, fins a la portada, darrera escena i veureu l'acció en moviment. Dibuixos animats.
Enviau les fotos o vídeos als mestres Gonzalo i Jordi.
                                                                         
                            

 
 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada