Dimecres 20: english i plàstica

Bon dia a tots! Avui ens veurem a les videocridades. De moment, vos deixam feina d´english i de plàstica.

ENGLISH
Recordau que podeu consultar el llibre si teniu dubtes. També podeu repetir el qüestionari si no vos surt del tot bé.

PLÀSTICA


Hola, nins i nines de 5è! Resulta que dia 5 de juny és el "Dia Mundial del Medi Ambient" i des de l'àrea de plàstica hem de contribuir-hi.

En aquest temps de confinament, hem incorporat accions que milloren la nostra relació amb el medi ambient. Aquestes accions positives per al planeta les podem considerar "vacunes" que contribueixen a prevenir que la Terra emmalalteixi per l'acció de l'home. I una manera de celebrar el "Dia Mundial del Medi Ambient" és compartir aquestes petites grans accions que heu fet des de casa.

 Per exemple aquestes accions poden ser:
- No deixar els llums encesos a casa.
-Apagar els aparells electrònics quan no els feim servir
-Ajudar en el reciclatge de plàstic i envasos, paper o vidre a casa. Es a dir, separar correctament els residus.
-Ajudar a estalviar aigua a casa i no malgastar-la dutxant-se enlloc de banyar-se, o obrir les aixetes al bany o a la cuina només quan sigui necessari.


Amb aquestes petites accions contribuim entre tots a frenar el canvi climàtic.
Què hem de fer nosaltres?

Sobre una acció respectuosa per al medi ambient que hagueu fet durant el confinament, (Pot ser una d'aquestes que hem anomenat), heu de redactar una paraula, una frase...en una cartulina o làmina o paper en blanc i il.lustrar-la amb un dibuix. Després us heu de fer una fotografia amb la cartulina o paper, millor si és amb els braços alçats. Enviau aquesta fotografia als mestres Gonzalo o Jordi.

Exemple de com s'ha de fer la foto

Què farà l'escola?
Amb totes les fotos rebudes, els mestres, des de l'escola o des de casa, faran un collage que penjaran al blog de centres ecoambientals i al blog de l'escola dia 5 de juny.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada