Material de reforç 30 d'abril

Imagen relacionada

BON DIA NINS I NINES!

Aquesta setmana teniu les activitats de reforç en dijous ja que demà és festiu. Com cada setmana vos deix activitats de reforç de llengües i matemàtiques.

MATEMÀTIQUES

Primer de tot vos deix les solucions dels problemes de la setmana passada, esper que vos hagin anat molt bé!

Activitat 1: Sumes duent-ne. És un recurs online i podeu anar practicant tant com volgueu. Són autocorrectives, pel que tot d'una sabreu si ho heu fet bé o heu fet alguna errada.

Activitat 2: Restes duent-ne. També són autocorrectives. 

Activitat 3: Si pel que sigui teniu problemes per fer les activitats online, també vos deix un recurs en PDF per poder practicar un poc. A la segona pàgina trobareu les solucions (no faceu trampa i mireu les solucions abans d'hora 😜).

CATALÀ 

Avui a català trobareu un parell de jocs lingüístics. Esper que vos agradin!

Activitat 1: Jeroglífics ben divertits! A veure si les sabeu resoldre. També són autocorrectius.

Activitat 2: Endevinalles. Llegiu-les, intentau descobrir la resposta i per comprovar-ho clicau a "?" i sabreu si la vostra resposta era correcta.

Activitat 3: Vos deix un parell de mots encreuats i sopes de lletres en PDF per si teniu problemes per obrir les activitats online. Al final trobareu les solucions dels mots encreuats (no les mireu fins que ho hagueu fet tot!!)

CASTELLÀ

Activitat 1: Aquí teniu una comprensió un poc diferent. Són respostes a preguntes que vos heu d'inventar vosaltres. Podeu fer-ho al quadern.

Significado y origen de Email

També vos deix el meu correu (amunarcl@gmail.com) per si em voleu enviar les feinetes fetes i així les podre veure, o si simplement per si em voleu dir alguna cosa. Estaré encantada de saber coses vostres!

QUÈ PASSEU MOLT BON PONT!


Comentaris